Föreläsning, författarsamtal eller workshop


Fortfarande drabbas många av utmattningsrelaterade sjukdomar och ofrivillig ensamhet i vårt avlånga land, men med större kunskap om grundläggande behov kan vi motverka stressen och stärka vår resiliens i vardagen. Hör av dig eller använd kontaktformuläret för att boka en föreläsning eller workshop där deltagarna gemensamt utforskar och delar olika typer av upplevelser. Exempel på teman är jakten på lyckan, autentisk livsstil och konsten att hitta sitt kall.

Bygg ett roligare liv hemma istället för att längta bort


En föreläsning om självledarskap och positiv psykologi. Efter föreläsningen får deltagarna jobba med en övning och dela sina slutsatser med andra. 


Workshop


Här omsätter vi ord i handling. Upplev naturen med en inledande aktivitet; t ex islandshästridning, drejning eller norrskensspaning, följt av goda samtal vid lägerelden. Kostnader för respektive aktivitet tillkommer separat.


Deckaren som debattinlägg


2018 utkom Judaskyssen, ett relationsdrama och en kriminalhistoria med avstamp i bristen på vårdplatser och sjukvårdens märkliga prioriteringar. Sedan dess har Michael Wainwright och jag föreläst och hållit författarsamtal på temat Deckaren som debattinlägg, på Rotaryklubbar, kulturföreningar, företagsevent och bokklubbar. Vi berättar om bokens tillkomst, intrigen, arbetsprocessen och responsen. Vid aktiviteten kan deltagare köpa signerade böcker förmånligt. Hör av dig om du vill boka ett föredrag eller författarsamtal för en grupp utvalda.