Böcker


Parallellt med övriga uppdag skriver jag skönlitterärt; närmast en faktabok i manusstadiet med koppling till Awelivet. Jag skriver även uppdragsböcker och content för näringsliv, offentlig sektor och lärosäten. 


Judaskyssen

Nu kan du köpa Judaskyssen direkt av oss på hemsidan!

Judaskyssen är en deckare om new public management i sjukvården, gängkrig och spelet i maktens korridorer, men också om relationer som sätts på prov inför ett svårt beslut. Judaskyssen är skriven tillsammans med Michael Wainwright, tidigare kollega och engelsk copywriter. Hör av dig eller använd formuläret nedan om du vill ha signerade ex (100 kr/st + porto) så fixar jag. Här läser du ett utdrag ur Judasyssen.

"Initierat, välskrivet och spännande."


UNT, 2018

“En av årets bästa svenska debutdeckare."


Deckarlogg, 2018

HSB Uppsala 80 år

Under 2012 fick jag frågan att sammanställa en jubileumsbok inför HSB Uppsalas 80-årsfirande. Uppdraget innebar att spegla HSB:s värderingar och ge en summering av HSB:s roll som innovatör och visionär vid framväxten av det svenska folkhemmet. Under arbetet hade jag både rollen som redaktör och content writer. Här läser du ett utdrag ur boken.Vår stad, Atrium Ljungberg

Inom loppet av ett par år, 2013-2015, arbetade jag med två böcker om koncernen där smakrika recept användes för att lyfta Atrium Ljungbergs medarbetare, projekt och visioner. Kokböckerna blev uppskattade giveaways till kunder och samarbetspartner och följdes upp med några års mellanrum. Här läser du ett utdrag ur Vår stad, den andra boken om visioner, medarbetare och mat.